قناری
قرمز دو نوع میباشد :
نوع اول حاصل از جفت گیری قناری با پرنده سیسکین قرمز است .
در این روش ، پرنده سیسکین نر که قسمتی از بدنش به رنگ قرمز است با قناری ماده جفت اندازی شده و قناری قرمز حاصل میشود . تنها عیب آنها در این است که نسل این جوجه ها کوچک است و با بزرگ تر شدن ، پرنده کم رنگ میشود .
نوع دوم با خورانیدن مواد غذایی رنگی آماده و تجارتی و یا فلفل دلمه قرمز رنگ در زمان پرریزی بوجود می آید .
ایجاد رنگ در این روش دوام ندارد و در فصل بعد از بین می رود . اما چنانچه در زمان پرریزی ، فلفل دلمه قرمز رنگ یا کلم قرمز یا چغندر به قناری داده شود پرهایش قرمز میشود . ولی همانطور که گفته شد این رنگ قرمز دوامی نداشته و در فصل پرریزی بعدی اگر خورانیدن غذای رنگی تکرار نشود ، پرنده به رنگ طبیعی خود باز میگردد .
ضمناً در فصل پرریزی هرچه بیشتر مواد رنگی در دسترس قناری قرارگیرد پررنگتر خواهد شد .
البته ضروری است توجه فرمایید که مصرف بیش از حد فلفل دلمه و همچنین مواد غذایی تجارتی موجب ایجاد ناراحتی گوارشی در پرنده خواهد بود .
لطفاً در ادامه مطلب عکسهای این قناری زیبا را مشاهده بفرمایید ...
خوشحالم که اینقدر زود پیشرفت کردی .امینی.
سلام جناب آقای امینی عزیز
نظر لطف شماست .
این پیشرفت از محبت دوستان است .ممنونم که به ویلاگ پر سرخ سر زدین
با سلام
قناری های خیلی زیبایی هستند می خواستم بپرسم شما اهل کدوم شهرستان هستید و آیا می تونم یه جفت از این قناری های زیبا را ازتون خریداری کنم.در ضمن آیا رنگ آنها طبیعی است یا داروی خاصی مصرف کرده اند.
سلام دوست عزیز
من اهل اراک هستم در استان مرکزی.
فعلا قناری برای فروش ندارم . انشاالله به موقعش اعلام میکنم و عکس اونها رو توو وبلاگ میگذارم .
قناریهای سرخی که من دارم رنگشون طبیعیه . ولی اکثراً قناریها رو با خوراندن مواد رنگی به این شکل در میارن . در زمان پر ریزی و تولک پرنده مشخص میشه که مواد رنگی مصرف کرده یا نه ! چون بعد از پر ریزی پر ها به رنگ طبیعی خود شون در میان .
وبلک خوبی داری انشلا موفق باشید